Son şampiyon Altındağ Akkışla'ya hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kayseri Atletikspor, lige Kayserigücü galibiyeti ile start verirken Altındağ Akkışlaspor maçını da kazanarak yoluna kayıpsız şekilde devam etmek istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Son şampiyon Altındağ Akkışla'ya hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kayseri Atletikspor, lige Kayserigücü galibiyeti ile başlarken hafta sonu oynayacağı Altındağ Akkışlaspor maçını da kazanmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla spor kamuoyunun takdirini toplayan Kayseri Atletikspor yeni sezona Kayserigücü galibiyeti ile başladı. Geçtiğimiz yıl son maçta BAL Ligi hedefine ulaşamayan Atletikspor bu sezon hedefine ulaşmak istiyor. Serkan Karakuş Yönetiminde Altındağ Akkışla maçına hazırlanan Atletikspor bu maçtanda 3 puan alarak yoluna kayısız şekilde devam etmek istiyor.

Cumartesi günü Argıncık 2 No'lu sahada oynanacak karşılaşma 16.00'da başlayacak.

Son şampiyon Altındağ Akkışla'ya hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de oynadığı 22 maçta 18 galibiyet ve 4 beraberlik alarak şampiyon olan Kayseri Atletikspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında uzatma dakikalarında yediği golle Develigücü’ne 2-1 kaybederek ilk kez mağlubiyet yüzü görmüştü.