Son Dakika! Kayserispor'dan dikkat çeken icra açıklaması geldi!

Kayserispor, bazı basın organlarında çıkan haberlere yanıt verdi. Kulüp, adının, markasının ve mağazalarının icradan satıldığı iddialarını yalanladı. Ayrıca asılsız haberlere itibar edilmemesi ve kulübün hukuki haklarının devam ettiği belirtildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Son Dakika! Kayserispor'dan dikkat çeken icra açıklaması geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulübü, bazı medya organlarında çıkan ve kulüp adı, markası, mağazaları ve futbol okullarının icradan çıkarıldığı iddialarını sert bir dille yalanladı.

Yapılan resmi açıklama, kulüp markalarının piyasaya sürülmesiyle ilgili ortaya çıkan haberlerin gerçeği yansıtıldığı belirtilirken, bu tür asılsız haberlerin kulübesine zarar verme amacını taşıdığı ifade edildi.
Kamuoyunda bu tür iddialara itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yapılarak, şu ifadeler kullanıldı: ‘Bazı basın organlarında yer alan kulübümüzün adının, markanın, mağaza mağazasının ve futbol okullarının icradan satılığa çıkarıldığına dair iddiaları üzülerek takip etmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün markalarının piyasaya sürülmesi ile ilgili yalan ve mesnetsiz haberlerin niyetiyle, Kulübümüze alenen zarar vermek için çalışan ve kazandığımız ivmeyi baltalamak isteyen kalemlerin amacına ulaşmak bir olamayacağı kez daha önemle belirtiriz. Yayınlanan haberlerin asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Kayserispor Kulübü'nün karşı karşıya olduğu bu durumun güncelliğini takip etmekte olup; Durumla ilgili tespitler sağlar ve kulübümüzün hukuki zemininde doğmuş, doğacak tüm hakları kullanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.’

SÜRESİZ TRANSFER YASAĞI AÇIKLAMASI DA GELDİ

Kayserispor ayrıca, süresiz transfer yasağı geldiğine dair çıkan haberlere de açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı basın organlarında yer alan haberlerde kulübümüz hakkında süresiz transfer yasağı uygulandığına dair iddialara yer verilmiştir. Yayınlanan haberler asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz." denildi.