Son dakika - Büyükkılıç tarih verdi! Transfer tahtası açılıyor...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşarak, birbirinden önemli 3 ayrı müjde verdi. Su faturalarına yüzde 20 indirim yapacakları açıklayan Başkan Büyükkılıç, yeni havalimanı binasının Cumartesi günü saat 23.00'ten itibaren hizmet vereceğini, Kayserispor'un da transfer tahtasının açılacağının müjdesini verdi. Peki tahta ne zaman açılacak. İşte cevabı...

Son dakika - Büyükkılıç tarih verdi! Transfer tahtası açılıyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın bu müjdeleri vatandaşlar tarafından sevinçle ve heyecanla karşılandı. Kayserispor için de müjdeyi veren Büyükkılıç, tahtanın açılacağı tarihi net şekilde söyledi. 

Ayrıca vatandaşların taleplerini bir bir cevaplayan Büyükkılıç, 'Öğrencilere müthiş destek veriyoruz, ihtiyacı olana bilet yüklüyoruz. Öğrencilere burs veriyoruz, internet, çay, çorba, bedava, suyun yüzde 50’si bedava, çamaşırını yıkıyoruz. Kartal Kavşağı Projesi de hazır, ihalesini yapıyor, kazmayı vuruyoruz' diye konuştu.

Sarı kırmızılı takımın kapalı olan transfer tahtası ile ilgili bilgi veren Büyükkılıç, 'Üçüncü müjdemize gelelim. Kayseri’nin markaları var, Erciyes bir markamız, Kayserispor bir markamızdır. Allah’ın izniyle Salı günü transfer tahtası da açılıyor' dedi.

Son dakika - Büyükkılıç tarih verdi! Transfer tahtası açılıyor...

Başkan Büyükkılıç’a, meydan ziyaretinde AK Parti Siyasi Hukuki İşleri Başkanı Hasan Nuri Kuş, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti.