SON DAKİKA - Asgari Ücrette Zam İddiasına Yeni Açıklama!

Asgari ücrete zam iddiası son zamanlarda merak edilen konuların başında geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan konu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SON DAKİKA - Asgari Ücrette Zam İddiasına Yeni Açıklama!

Asgari ücrete zam iddiası son zamanlarda merak edilen konuların başında geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan konu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Gündeme sık sık gelen asgari ücrette zam iddialarına Bakan Işıkhan ‘zam olmayacak’ açıklamaları ile son vermiş ve ek zammın gündemde olmadığını söylemişti. Bakan Işıkhan asgari ücretle ilgili bugün bir açıklama daha yaparak zamla ilgili beklentilere kesin bir şekilde cevap verdi.

Ara Zam Gündemde Yok!

AK Parti Grup Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.  Gazetecilerin asgari ücrete ara zam yapılmasına ilişkin sorularına cevap veren Bakan Işıkhan, böyle bir çalışmanın olmadığını dile getirerek; ‘Ara zam gündemde yok. Daha öncede soruldu bu soru. Aynı düşüncelerimizi koruyoruz. Enflasyonla ilgili gelen verilerimiz çok güzel’ ifadelerinde bulunarak, zam iddialarını bir kez daha yalanladı.