Sivasspor maçı öncesi Kayserispor'da bir ilk yaşandı

Kayserispor-Sivasspor maçı öncesi seremoniye çıkacak çocuklarla buluşan Tevfik Kürtüncü, Kayserispor sevgisi ve aidiyet üzerine önemli mesajlar verdi.

Kayseri Anadolu Haber kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sivasspor maçı öncesi Kayserispor'da bir ilk yaşandı

Kayserispor-Sivasspor maçı öncesi bir ilk gerçekleşti. Başkan Yardımcısı Tevfik Kürtüncü, seremoniye çıkan çocuklarla bir araya geldi. Kayserispor Basın Sözcüsü Emir Akpınar, “Kayserispor–Sivasspor karşılaşması öncesinde seremoniye çıkacak çocuklarımızla bir araya gelen Başkan Yardımcımız Sayın Tevfik Kürtüncü, onlarla Kayserispor sevgisi, aidiyet duygusu ve bu büyük camianın bir parçası olmanın anlamı üzerine çok kıymetli bir sohbet gerçekleştirdi” dedi.

Kürtüncü'ye anlamlı yaklaşımı için teşekkür

Kürtüncü'ye teşekkür eden Akpınar, “Kayserispor sevgisinin küçük yaşlarda gönüllere işlenmesinin, kulübümüzün geleceği açısından taşıdığı önemi son derece samimi ve güzel ifadelerle anlatan Başkanımız Tevfik Kürtüncü’ye bu anlamlı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sivasspor maçı öncesi Kayserispor'da bir ilk yaşandı

‘Bugünün çocukları Kayserispor’un geleceğidir’

Akpınar son olarak, “Bugünün çocukları, yarının tribünleri, futbolcuları, yöneticileri ve Kayserispor’un geleceğidir. Şehrimizin çocuklarına bu sevdayı aşılayan her dokunuş bizim için çok kıymetli” diyerek konuşmasını sonlandırdı.