Sırada Fenerbahçe var – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile 20 Aralık Çarşamba günü karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, galibiyet serisini sürdürme hedefinde. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Sırada Fenerbahçe var – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 17. haftasında lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Sarı-Kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarına teknik direktör Recep Uçar yönetiminde hazırlanıyor. Takımın moral ve motivasyonu üst seviyede. Sakatlıktan yeni dönen Lionel Carole ile Hasan Ali Kaldırım kıyasıya bir rekabet içinde. Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Carole, bu önemli maçta sahada yer almak için sabırsızlanıyor.
Sahasında oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Kayserispor, sadece 3 gol yiyerek hem ofansif hem de defansif anlamda son yıllarda eşine ender rastlanır bir performans sergiliyor. Lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu maçın da kazananı olmayı amaçlıyor. 

Sırada Fenerbahçe var – Kayserispor Haberleri

Başarılı sağ bek Gökhan Sazdağı, takımın bu sezonki performansının tesadüf olmadığını ve Fenerbahçe maçında da aynı başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi. Sazdağı, taraftar desteğinin önemine de vurgu yaparak, galibiyeti taraftarlara armağan etmek istediklerini belirterek, 'Süper Lig’de her hafta final maçına çıkıyoruz. Bu sezon çok iyi bir hava yakaladık. Bu başarıda taraftarımızın rolü çok büyük. Yine onların desteğiyle galip gelerek, hem çıkışımızı hem de galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Galibiyeti yine onlara armağan etmek istiyoruz’ diye konuştu
Geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmışken, İstanbul'daki karşılaşmayı da 4-1'lik skorla Sarı-Lacivertliler kazanmıştı. Kayserispor, bu kez evinde yeniden tarih yazmak ve lideri devirmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Kayserispor'un, Fenerbahçe ile oynayacağı bu zorlu maç, 20 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'de başlayacak. Karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından satışa sunuldu.