Seyrani Kampüsündeki çalışmalar devam ediyor

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu ile birlikte Ramazan Ayı'ndan beri belediyemiz ekipleri tarafından devam eden çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Seyrani Kampüsündeki çalışmalar devam ediyor

Seyrani Kampüsü’nün Develi için çok önemli olduğunu belirten Köylüoğlu “Gerek hayırseverlerimiz gerekse devletimiz ve belediyemiz Seyrani Kampüsünün büyüyüp güzelleşmesi için ellerinden geleni gayreti göstermektedirler. Develi eğitime önem veren bir ilçedir. İnşallah bu gayretlerimiz sonunda Develimize müstakil bir üniversite kazandırmayı ümit ediyoruz” dedi.

Develi Belediyesi olarak Seyrani Kampüsü ile ilgili yapılacak her projeye ellerinden gelen katkıyı sağladıklarını belirten Cabbar Başkan “Bir tarım şehri olan Develimize Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu kazandırmak için müracaatlarımızı yapmıştık. Özellikle yurt başta olmak üzere gerekli olan alt yapı çalışmalarını tamamlayarak kampüsümüzdeki bölüm sayılarını artırıp en nihayetinde müstakil bir üniversiteye kavuşacağımıza inanıyoruz. Kampüsümüzde yapılan bu hizmetler için her zaman istişare halinde olduğumuz Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Suat Ağabeye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Kara Mustafa’ya teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Seyrani Kampüsündeki çalışmalar devam ediyor