Sergen Yalçın Samsunspor ile anlaştı mı?

Süper Lig'de sadece 6 hafta geride kalmasına rağmen, birçok kulüp teknik direktör ile yollarını ayırdı. Samsunspor, Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Başkan Yüksel Yıldırım, Sergen Yalçın için neler söyledi? Ayrılık rüzgarına Çağdaş Atan da katılmıştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Sergen Yalçın Samsunspor ile anlaştı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de yaprak dökümü devam ediyor.

Henüz 6 hafta geride kalmasına rağmen, kulüpler beklentilere yanıt veremeyen teknik adamlarla yollarını ayırıyor. Yaprak dökümü Emre Belözoğlu ile başladı. Genç çalıştırıcı Başakşehir ile yollarını ayırdı. Ardından Gaziantep FK’da Erdal Güneş görevinden ayrıldı. Ayrılık rüzgarına Kayserispor’dan Çağdaş Atan ile devam edildi. Geçtiğimiz hafta da İstanbulspor’da Fatih Tekke ile Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. 

Sergen Yalçın Samsunspor yolunda, ama...

Samsunspor’da teknik direktörlük görevine bir dönem Kayserispor’u da çalıştıran Sergen Yalçın’ın adı geçiyor. Sergen Yalçın’ın, Samsunspor ile görüşmeleri devam ederken, Başkan Başkan Yüksel Yıldırım genç çalıştırıcıyla görüşme yaptıklarını ve anlaşma zemini aradıklarını kaydetti. Listelerinde yerli ve yabancı teknik direktörler olduğunu belirten Yıldırım’ın, Aykut Kocaman ile de temasa geçmeye hazırlandığı gelen haberler arasında yer aldı.

Çağdaş Atan'ın durumu biraz farklı

Şu ana kadar Süper Lig'de 6 teknik direktör ile yollar ayrılırken, Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'ın durumu, diğerlerinden farklı. Genç çalıştırıcı, başarılı olmasına rağmen Sarı-Kırmızılı takımdan kendi isteğiyle ayrıldı. Kayserispor'a ilk geldiğinde 'Hayallerimiz, bütçelerden büyük' diyen Atan, bu sözüne rağmen, takımdan ayrılması büyük tepkilere neden olmuştu. Atan, 2 Ekim Pazartesi günü Kayseri'ye geliyor. Rams Başakşehir, Kayserispor'a konuk olacak. Bu karşılaşma Rams Başakşehir ile anlaşan Atan'ın 'en zor maçı' olarak yorumlandı.