Şehrin kalbi Adana'da atıyor!

Kayserispor, bugün Adana Demirspor'un konuğu olacak. Rakibini son 6 maçta mağlup edemeyen Burak yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini ve Kartal Kayra Yılmaz forma giyemeyecek. Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika Yeni Adana Stadyumunda saat 19:00'da başlayacak.

Şehrin kalbi Adana'da atıyor!

Kayserispor’da nefesler tutuldu. Sarı-Kırmızılı takım, tüm hazırlıklarını tamamladı ve Adana’ya giderek, maç saatini beklemeye koyuldu.

Burak Yılmaz nezaretindeki Kayserispor’da sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve kırmızı kart cezalısı Kartal Kayra Yılmaz, Adana Demirspor karşısında görev yapamayacak. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla 36 puana demir eden Sarı-Kırmızılılar, güçlü rakibini Adana’da mağlup ederek, hem kötü gidişe dur demeyi hem kümede kalma yolunda rahatlamayı hem de Adana’daki şanssızlığını kırmak istiyor. Başkan Ali Çamlı, Adana’ya galibiyet için geldiklerini belirterek, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını ifade etti.

Mehmet Türkmen'in Süper Lig'de ikinci maçı olacak

Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika bugün saat 19:00’da Yeni Adana Stadyumunda başlayacak. Karşımlaşmada hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen, bu sezon ikinci Süper Lig maçında düdük çalmış olacak. Türkmen'in yardımcılığı Yusuf Bozdoğan (1. Yardımcı Hakem) İbrahim Bozbey (2. Yardımcı Hakem) Ömer Tolga Güldibi (Dördüncü Hakem) yapacak. VAR'da Atilla Karaoğlan, Avar'da Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Mehmet Kısal görev yapacak.

Adana Demirspor’u son oynanan 6 maçta mağlup edemeyen Kayserispor’da Arif Kocaman ve Bilal Bayazit cezasını tamamladı. İki oyuncu da Adana karşısında forma giyebilecek.