Şehidimizden Geriye Duygulandıran Video Kaldı...

Türkiye dün akşam Irak'ın kuzeyinden gelen acı haberle yasa boğuldu. Teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda iki günde 12 askerimiz şehit oldu. Elazığ'da Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'dan geriye bu duygulandıran video kaldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şehidimizden Geriye Duygulandıran Video Kaldı...

Türkiye dün akşam Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberle yasa boğuldu. Teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda iki günde 12 askerimiz şehit oldu. Elazığ'da Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'dan geriye bu duygulandıran video kaldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Cumartesi günü Irak'ın kuzeyinde 6 askerin hayatını kaybettiğini, bir askerin de yaralandığını duyurmuş, Cuma günü de 6 askerin hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Hayatını kaybeden Şehitlerimiz arasında Elazığ'da Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'dan geriye bu duygulandıran video kaldı.

Video da Elazığ'da Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, 'Sözleşmeli Er Kemal Aslan komutanım, şehit felan olursam bu videom sizde kalsın, saygılar' dedi.