Sebati Ataman Sahibinden.com Cevabı

İYİ Parti Kayseri Eski İl Başkanı Sebati Ataman partinin yerel yönetimler başkanının attığı sahibinden.com tweetine cevap verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Sebati Ataman Sahibinden.com Cevabı

İYİ Parti Kayseri Eski İl Başkanı Sebati Ataman, İYİ Parti'nin Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak'ın sahibinden.com tweetine sert bir dille cevap verdi.

İYİ Parti, Kurucular Kurulu üyesi ve İYİ Parti üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu dün X adlı sosyal medya uygulamasından istifa ettiğini duyurmuştu. X platformunda paylaştığı tweette 'Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim' diyerek istifasını duyurdu. Bu istifa tweetinin üzerine İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak 'sahibinden.com' yazılı bir tweet paylaştı. Burak Akburak'a tepkiler gecikmedi. İlk tepki Kayseri Eski İl Başkanı Sebati Ataman'dan geldi. Sebati Ataman tweeti alıntılayarak, 

'Sayın başkan, partimizin kurucularından olan ve bugün istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun istifası üzerine yapmış olduğunuz paylaşımı kınıyorum. Her şeyden önce Partimizin genel başkanı bir kadın, ayrıca bir kadın ve anneye bu şekilde bir paylaşımı her hangi başka bir parti mensubu yapsa, sanırım ilk bizler kınar ve tepki gösterirdik. Sorumlu makamlarda oturanların yapacakları paylaşım ve açıklamalarında daha dikkatli olması gerekir.' tepkisini gösterdi.

 

 

Sebati Ataman'ın tepkisi üzerine, Burak Akburak Ataman'ı X Platforumunda engelledi. Sebati Ataman; 'Telefonla hakaret et, tehdit et, sonra da engelle, eleştireye bile tahammülün yok Burak' diyerek tepkisini gösterdi.

 

Henüz İYİ Parti mensuplarından başka bir açıklama bulunmamaktadır.