Şaşırtıcı Manzara: Memurlar vatandaşları görmemek için bakın ne yaptılar?

Nüfus Müdürlüğü'nde, çalışan memurların vatandaşlar arasındaki etkileşimi engellemek amacıyla ilginç bir yöntem uyguladı. Vatandaşlar, işlemlerini yapmak için memurların karşısına geçtiğinde, adeta şok geçirdiler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Şaşırtıcı Manzara: Memurlar vatandaşları görmemek için bakın ne yaptılar?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde gün yüzüne çıkan sıra dışı bir uygulama, vatandaşları şaşkına çevirdi. Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, Nüfus Müdürlüğü'ne gelen vatandaşlar, işlemlerini yapmak için memurların karşısına geçtiğinde, camın üzerinin boş kağıtlarla kaplı olduğunu gördü. İddiaya göre Memurların bu uygulamayı işlemlerini yaptıkları vatandaşların yüzlerini görmemek için yaptığı söylendi. 

Şaşırtıcı Manzara: Memurlar vatandaşları görmemek için bakın ne yaptılar?

Uygulamaya üst üste tepkiler geldi

Memurların yaptığı bu uygulama sonrası sosyal medyada görüntülerle ilgili; ‘Başka bir açıklaması olmalı. Ne demek vatandaşın yüzünü görmek istememek’, ‘Memur sayısı 5 milyondan 2 milyona düşürülmeden bu ülke gün yüzü göremez’, ‘İnegöl Nüfus Müdürü görevden alınmalı ve yalnız çalışabileceği bir göreve verilmeli’, ‘Millete hizmet vermek için orada olduklarının ve bunun için para kazandıklarının farkına varmaları gerekiyor’ şeklinde tepkiler geldi. 

Kayseri'deki bulunan nüfus müdürlüklerinde ise benzer bir durumun yaşanmadığı, vatandaşların memurların ilgili ve güler yüzlü olduğunu ifade etti.