Sarız-Pınarbaşı yolunda altyapı çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Sarız ile Pınarbaşı'yı birbirine bağlayacak yeni yolda altyapı çalışmalarının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde asfalt sathi kaplama çalışmalarının da yapılacağını açıkladı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Sarız ile Pınarbaşı’yı birbirine bağlayacak yeni yolda altyapı çalışmalarının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde ise sathi asfalt kaplama çalışmalarının da tamamlanarak yolun vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı.

Sarız-Pınarbaşı yolunda altyapı çalışmaları tamamlandı!

Üç mahalle daha projeye dahil

Şarlak, Çavdar ve Kevenli mahallelerini de kapsayan yol projesinin bölgenin ulaşımını rahatlatacağını belirten Milletvekili Özsoy, çalışmanın tamamlanmasıyla vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşacağını ifade etti. Milletvekili Özsoy, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

'Çalışmaya, eser üretmeye devam edeceğiz'

Milletvekili Özsoy paylaşımında, 'Kayseri’miz ve Sarız’ımız için omuz omuza çalışmaya, eser üretmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerime şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun' ifadelerini kullandı.