Sarız'daki deprem sonrası Vali Çiçek'ten ilk açıklama geldi

Bugün 13.17'de Sarız Kırkısrak Mahallesi'nde meydana gelen 4.7 büyüklüğünde depremin ardından Vali Gökmen Çiçek açıklama yaptı.

Sarız'daki deprem sonrası Vali Çiçek'ten ilk açıklama geldi

AFAD verilerine göre, bugün Sarız'da yerel saatle 13.17’de meydana gelen depremin büyüklüğü 4,7 olarak ölçüldü. Depremin derinliği ise 7,06 kilometre olarak tespit edildi. İlk belirlemelere göre, deprem sonucunda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de yaptığı açıklamada, "Kayseri/Sarız/ Kırkısrak Mahallemizde 22.08.2023 günü saat:13.17 sıralarında derinliği 7 km olan *4.7* büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. İlk incelemelere göre bölgemizde olumsuz bir durum yoktur. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, "Geçmiş olsun! Merkez üssü KIRKISRAK-SARIZ ‘da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremde tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim tüm milletimizi afetlerden korusun inşallah." paylaşımı yaptı.

Kayseri AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de deprem sonrası, "Merkez üssü Kayseri, Sarız ilçemiz olan 4.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bölgede herhangi bir olumsuz durum yoktur çok şükür. Rabbim beterinden esirgesin." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da,"Kayseri Sarız'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can ve mal kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, "Deprem bir kez daha kendisini hatırlattı. Can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum. Geçmiş olsun #Kayseri" şeklinde konuştu.