Sancaktepe mahallesi sakinlerini dinlediler

İyi Partililerin bu kez adresi Sancaktepe Mahallesi oldu. İyi Partililer, belediyenin 18 uygulaması nedeniyle mağdur olduklarını ile süren vatandaşları dinledi. Heyette İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanı Kazım Yücel ve diğer partililer yer aldı.

Sancaktepe mahallesi sakinlerini dinlediler

Mahalle sakinleri İyi Parti heyetine belediyenin uygulamaya koyduğu 18 uygulaması ile mağdur olduklarını ve evlerinin yıkılmasını istemediklerini iletti. Mahalle sakinleri, seçim döneminde siyasetçilerin hatırladığı mahalle olmaktan bıktıklarını, diğer dönemlerde Sancaktepe ve Boztepe Mahallesinin unutulduğunu ilettiler.

İyi Parti heyeti adın konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Gurup Başkanı Kazım Yücel, konuyu gerekli yerlere taşıyacağını belirti. Yücel, "Burada belediyenin de iyi niyetli olduğunu biliyoruz. Belediyelerin de sizi mağdur edeceği bir durum yok. Ama yetkililerin de sözlerine sırtımızı dayayıp sessiz kalmayalım. Mutlaka konu ile ilgili dilekçelerimizi ilgili makamlara iletelim. Dilekçelere de duygularımızı olduğu gibi aktaralım. Biz İyi Partililer olarak da size söz veriyoruz. Sıkıntılarımızı Başkanımız Mustafa Işık'tan aldığımız yetki ile gerekli mercilere taşıyacağız. Belki AKP'li siyasetçiler sizi dinlemeyebilir ama bizi meclislerde dinlemek zorundalar. Bu konuyu meclise taşıyacağız ve sizin istek ve taleplerinizi gündemde tutacağız. Ama belediyenin de iyi niyetli olduğunu bilin. Bizim üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Bundan emin olabilirsiniz" dedi. Kurumsal Haber