Samet Koç'tan Kayserispor'un paylaşımına tepki gösterenlere yanıt! '...eyvallahımız olmayacaktır'

Kayserispor Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, Kayserispor'un yaptığı paylaşıma gelen tepkiler hakkında açıklamalarda bulundu. Koç, Kayserispor'un geçen sezon Galatasaray maçı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in oteli olan Point Hotel'de kalması sonrası konuşulanları hatırlatarak, 'Takımımız Point Hotel'de kaldı diye bir bardak suda fırtına kopartılmasına müsaade etmediysek, rakiplerimizle kol kola olmamızı başka anlamlara çekenlere de eyvallahımız olmayacaktır.' ifadelerini kullandı.

Samet Koç'tan Kayserispor'un paylaşımına tepki gösterenlere yanıt! '...eyvallahımız olmayacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor'un sosyal medyada yaptığı paylaşım konuşulmaya devam ediyor. Kayserispor tarafından yapılan paylaşımda, geçen hafta saldırıya hakem Halil umut Meler, Kayserisporlu Kolovetsios ve Fenerbahçeli Dzeko'nun kol kola olduğu illüstrasyon yer alırken, bu paylaşıma Galatasaraylı taraftarlardan tepki geldi. Bu tepkilere yanıt veren Kayserispor Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, geçen sezonki Point Hotel olayını hatırlattı.

Samet Koç, Kayserispor'un geçen sezon Galatasaray maçı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in oteli olan Point Hotel'de kalması sonrası konuşulanları hatırlatarak, 'Takımımız Point Hotel'de kaldı diye bir bardak suda fırtına kopartılmasına müsaade etmediysek, rakiplerimizle kol kola olmamızı başka anlamlara çekenlere de eyvallahımız olmayacaktır.' ifadelerini kullandı. 

Koç açıklamasında, 'Renktaşımız olan kulübün taraftarları Kulübümüzden yapılan paylaşımı tepkiyle karşılamasınlar, biz sporu dostluk ve kardeşlik olarak görüyoruz. Rakiplerimize saygılı, centilmen bir mücadele sergilemek istiyoruz. Hakem olaylarının büyütülerek tutkunu olduğumuz futbol karşılaşmalarının odağından çıkartılmasını istemiyoruz. Futbolun tüm paydaşları ile dost olduğumuzu belirtmekten çekinmiyoruz, nasıl takımımız Point hotelde kaldı diye bir bardak suda fırtına kopartılmasına müsaade etmediysek, rakiplerimizle kol kola olmamızı başka anlamlara çekenlere de eyvallahımız olmayacaktır.' ifadelerini kullandı.