Şakkanadak Necmi'den korkutan akaryakıt tahmini!

KDV, ÖTV oranlarının artması, brent petrol fiyatlarının yükselmesi sebebiyle petrol fiyatlarına üst üste zam geldi. 'Şakkanadak Necmi' lakaplı Ekonomist Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından akaryakıt fiyatlarıyla ilgili vatandaşları korkutan bir açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Şakkanadak Necmi'den korkutan akaryakıt tahmini!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KDV, ÖTV oranlarının artması, brent petrol fiyatlarının yükselmesi sebebiyle petrol fiyatlarına üst üste zam geldi. ‘Şakkanadak Necmi’ lakaplı Ekonomist Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından akaryakıt fiyatlarıyla ilgili vatandaşları korkutan bir açıklama yaptı. Necmettin Batırel, akaryakıtta sübvansiyonun kaldırıldığını söyledi.

Batırel, daha önce katıldığı bir programda şu sözlerle gündeme gelmişti; "Ben olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım! Şaşırır millet! Arkadan şak bir 10 milyar dolar daha satarım! 20... yetmedi! Bir 10 daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır millet" diye konuşmuştu.

Son zamanlarda üst üste gelen benzin zammı ile ilgili Necmettin Batırel sosyal medya paylaşımında; “Akaryakıtta sübvansiyon kaldırıldı, benzin ve motorinin litresi Avrupa standartlarına 1,5 Euro’ya (44 TL’ye) yükselecek” ifadelerine yer verdi.

Batırel’ bu paylaşımına çok sayıda tepki geldi. 

İşte o tepkiler