Sağlıklı Yaşam Merkezi Kayıtları Başladı!

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılışı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Online kayıtlar başladı. Peki kayıt işlemleri nasıl yapılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sağlıklı Yaşam Merkezi Kayıtları Başladı!

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılışı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Sağlıklı yaşam merkezinin online kayıtları başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisindeki Millet Bahçesi Sağlıklı Yaşam Merkezi gerek konumu gerekse içeriği bakımından geniş bir kitleye hitap etmesi hedefleniyor. 25 metre uzunluk 13 metre genişliğe sahip havuzu 2 metre derinliği ile yarı olimpik niteliktedir. Erkekler için ayrıca Fitness Salonu ve Kadın misafirleri içinde hem Fitness hem de stüdyo salonu ile birlikte birbirinden farklı programlar ile hizmet sunacaklar. Ayrıca giyinme odaları, sauna, duş alanları mevcut. Üyelere ücretsiz olarak diyetisyenlerden hizmet alma imkanı da sunulmaktadır. Online kayıtları bugün itibari ile başlayan Sağlıklı Yaşam Merkezine https://www.sporaskayseri.com.tr/  adresi üzerinden kayıt işlemi yapabilirsiniz.  Linke tıkladığınızda aşağıdaki sayfa açılacaktır.

Sağlıklı Yaşam Merkezi Kayıtları Başladı!

Gitmek istediğiniz branşı seçerek kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz.