Saadet Partisi'nde Kayserili o isim atandı!

Saadet Partisi tarafından düzenlenen İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu o birime Kayserili ismi atadı! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Saadet Partisi'nde Kayserili o isim atandı!

Saadet Partisi tarafından düzenlenen İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından Kayserili o isim, Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak atandı. Son dakika gelişmeleri ve Saadet Partisi'nin yeni ataması hakkında detaylar burada!

Saadet Partisi, son İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nda önemli bir atama gerçekleştirdi. Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun tensipleriyle, Kayserili Ömer Faruk Çağrıcı, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak göreve getirildi.

Bu atama, partinin gençlik kanadının liderliğine önemli bir ismi getirmesi bakımından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Saadet Partisi Gençlik Kolları'nın yeni Genel Başkanı olarak atanan Çağrıcı, partinin gençler arasında daha etkin ve dinamik bir şekilde faaliyet göstermesini sağlama misyonunu üstleniyor. Aynı zamanda Saadet Partisi'nin gençlik politikalarının geliştirilmesi ve gençlerin siyasete daha fazla katılımını teşvik etmek için çalışmalar yürütmesi bekleniyor. 

Ömer Faruk Çağrıcı Kimdir?

Ömer Faruk Çağrıcı'nın aslen Sivaslı, Kayseri'de yetişti. İlkokul,ortaokul ve lise tahsilini Kayseri'de yaptı. Kendisi Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu.

Aileden Milli Görüşcü olan Çağrıcı'nın babası da Saadet Partisi'nde ilçe başkanlığı dahil bir çok görevde bulundu. 'Milli Sinema Filmlerinde Din ve Değer Algısı" konulu tezi ile yüksek lisansını tamamlayarak 'Din Eğitimi Uzmanı' ünvanı aldı. 

Denizli Anadolu Gençlik Derneği'nde Liseler başkanlığı yaptı. Ortaokul yıllarından bu yana Kayseri Anadolu Gençlik Derneği'nin bir çok kademesinde özverili çalışmalarda bulundu. Çağrıcı bir süredir AGD Kayseri Şube Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Çağrıcı 4 Eylül 2023 itibariyle Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı vazifesini Abdulkadir Karaduman'dan devraldı.