Rihanna Kayseri'ye Mi Geliyor?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın Şubat ayında Türkiye'ye geleceği gündemde bomba etkisi yarattı. Rihanna bu özel etkinlik için Kayseri'ye mi gelecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Rihanna Kayseri'ye Mi Geliyor?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın Şubat ayında Türkiye'ye geleceği gündemde bomba etkisi yarattı. Rihanna bu özel etkinlik için Kayseri'ye mi gelecek?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna Türkiye'ye Şubat ayında özel bir organizasyon için gelecek. Rihanna yaklaşık 10 sene önce Beşiktaş stadında konser vermişti ve binlerce kişi bu konsere akın etmişti. Rihanna'nın özel bir organizasyon için Türkiye'ye gelmesi ülke gündemine bomba gibi düştü. Geçen günlerde Rihanna'nın menajeri özel davetli olarak İstanbul'a gelmişti. İstanbul'da görüşme halinde olan menajerinin Rihanna'yı İstanbul'a getireceği öğrenildi.

Sosyal medya platformu olan X'te Rihanna'nın Türkiye'ye gelişi gündem oldu. Bir çok yorum ve paylaşım yapan kullanıcıların arasında 335 bin takipçili Mühendisyen hesabı ortaya bir iddia attı. Mühendisyen kullanıcısı Rihanna Şubat ayında İstanbul ve Kayseri'de konser vereceği iddia ediliyor dedi. Paylaşımda bir kesinlik olmaması ile birlikte gelen yorumlar dikkat çekiciydi.'Kayseri de her yerden çıkıyor', 'Yine mi Kayseri' gibi yorumlar tweetin altında yer alıyordu. Mühendisyen hesabı bir kaç dakika sonra paylaşımı kaldırmıştı. Konuya ilişkin tekrar paylaşımda bulunarak iddiasını tekrarladı.

Rihanna Kayseri'ye Mi Geliyor?