Recep Uçar'dan dobra dobra – Kayserispor Haberleri

TSYD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu, Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar'ı ziyaret etti. Sarı-Kırmızılı kulübün tesislerinde gerçekleşen ziyarette neler konuşuldu? Uçar, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçları hakkında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Recep Uçar'dan dobra dobra – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’a, teknik direktör Çağdaş Atan’ın istifa etmesinin ardından göreve getirilen Recep Uçar’dan samimi açıklamalar… TSYD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu, çiçeği burnunda genç çalıştırıcıyı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta taraftarın muhteşem desteğiyle sahadan 2-0 galip ayrılarak 9 puana ulaşan ve 5. Basamağa yükselen Sarı-Kırmızılı camiada yüzler gülüyor. Gaziantep FK galibiyeti ve Beşiktaş maçı üzerinde sohbet edilirken, Uçar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Basının kendileri için çok önemli olduğunu ve her zaman kapılarının açık olduğunu aktaran Uçar, Gaziantep FK maçının ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve ikinci yarının 45 ila 70’inci dakikalar arasında istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyledi. Takımla çok fazla mesai yapamadıklarını, transfer yasağının maçtan 1 gün önce açıldığı için futbolcuları tanımak ve rakiplerinin de yeni transferlerini analiz etmekte zorlandıklarını belirten Uçar, Beşiktaş maçının da zor geçeceğini söyledi.

Recep Uçar'dan dobra dobra – Kayserispor Haberleri

Her maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ve Kayserispor’un oturmuş bir kadro ve sisteminin olduğunun altını çizen Uçar, hedeflerinin her hafta alınan sonuçların belirleyeceğini kaydetti. Geçtiğimiz sezon 9’uncu olan ve kadrosundan bir çok oyuncuyla yolları ayıran bir takımla çalıştıklarına dikkat çeken Uçar, ‘Aynı başarıyı bu futbolcu grubuyla yakalarız desem olmaz’ dedi. 
Takımın iskeletinde çok fazla değişiklik yapmayacağının sinyalini veren Uçar, futbolcuları tanıdıkça ve performanslarına göre hareket edeceklerini vurgulayarak, zamanla yeni oyuncuların hazır oldukça değerlendireceklerini söyledi. 
Uçar, TSYD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu’nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TSYD Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari ve yönetim kurulu da Recep Uçar’a başarı dileğinde bulundu ve ardından da fotoğraf çekildi.