Ramazan'da et firmasından yüzde 10 indirim

Kayseri'de faaliyet gösteren Şeker Et firması alım gücü düşük vatandaşların da et ve et ürünlerini alabilmesi için fiyatlarında yüzde 10 indirim yaptığını duyurdu.

Ramazan'da et firmasından yüzde 10 indirim

Firma sorumlusu Hasan Aktaş, konuya ilişkin verdiği bilgilerde, et ve et ürünleri ile birlikte diğer gıda maddelerinde de Ramazan ayı geldiğinde Müslüman bir ülkede fiyat artışı yaşanmasının çok üzücü olduğunu ifade ederek üretici ve esnafı daha duyarlı olmaya davet etti ve firma ortağı Ömer Dalmaz ile birlikte et ve et ürünlerinde yüzde 10 indirim yapma kararı aldıklarını kaydetti.
 
“ÖNCEDEN ERMENİLER FİYATLARI DÜŞÜRÜRMÜŞ”
 
Açıklamalarında, Kayseri’de eskiden Ermeni esnafın Müslümanlara duyarlılık göstererek, Ramazan geldiğinde fiyatlarında indirim yaptığını kaydeden firma sorumlusu Aktaş, “Eskiden buradaki Ermeni esnaf, Müslümanlar oruç tutacak, aç kalacak. Onlara yardımcı olalım düşüncesiyle fiyatlarında indirim yaparmış. Şimdi ise olay tersine döndü. Müslüman bir ülkede bu çok üzücü bir durum. Üreticimizi, esnafımızı bu anlamda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.
 
“KAMPANYA YAPILMALI”
 
Ramazan’da alım gücü düşük olan vatandaşların daha iyi faydalanabilmesi için gıda maddelerinde fiyatların düşürülmesinin Müslüman bir ülke olan Türkiye adına güzel bir uygulama olacağını öne süren Aktaş, “Dilerim bu girişimimiz bütün gıda alanlarında duyulur. Bu şekilde bir sorumluluğumuz olur. Belki bir domino etkisi olur her gıda alanına yansır. Böyle bir kampanya yapılmasını da umarım ve isterim. Müslüman’ın Müslüman’a en azından bu ayda bu konularda desteği olmalıdır diye düşünüyorum” görüşlerini paylaştı. HABER: KAAN AKBAŞ