Ramazan öncesi Kayserililere müjde verildi - Beklenen gün geliyor!

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava dalgasının bu hafta da görüleceği söylentisi yayılırken, Kayserililerin günlerdir beklediği haber, Ramazan Bayramı öncesi geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Ramazan öncesi Kayserililere müjde verildi - Beklenen gün geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji uzmanları önümüzdeki hafta sıcak hava dalgasının ülke genelinde etkili olacağını belirtmesinin ardından Kayserililerin günlerdir beklediği hava, Ramazan Bayramı öncesi kendini gösterecek. 

Kış aylarında beklenen soğuk havanın yerini normalin üzerinde sıcaklıklara bıraktığı Kayseri'de, vatandaşlar kuraklık endişesiyle adeta karşı karşıya kalmıştı. Normalde soğuk geçmesi beklenen kış ayının sıcak geçişi, tarım ve su kaynakları açısından endişeleri beraberinde getiriyor.

Müjdeyi ünlü meteorolog verdi!

Kayseri, önümüzdeki günlerde sıcak bir havanın etkisi altına girecek. Dolayısıyla vatandaş oruç zamanı da hava sıcaklarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre ilk oruç için belirlenen tarih 11 Mart 2024 Pazartesi günü olacak. Ramazan Bayramı ise 10 Nisan’da başlıyor. Meteorolog Gökhan Günerler ise yağışların Ramazan Bayramı öncesi başlayacağının müjdesini verdi.

Ramazan öncesi Kayserililere müjde verildi - Beklenen gün geliyor!

Günerler'in paylaşımına göre 8 Mart tarihinden itibaren yağışların Türkiye'de etkisini göstermesi bekleniyor. Ayrıca 6 Mart günü Kayseri’de hava sıcaklığında ani düşüş yaşanıp hafif kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Daha sonraki günlerde ise yer yer yağışlar ve bulutlu havalar etkisini gösterecek.