Protokol buraya akın etti!

Kayseri'de protokol buraya akın etti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek valilik önünde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek hangi açıklamaları yaptı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Protokol buraya akın etti!

Kayseri’de protokol buraya akın etti. Kayseri valisi Gökmen Çiçek önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Kayseri valisi Gökmen Çiçek valilik önünde basın mensuplarına Ramazan Bayramı’nda sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması gerektiği açıklamalarında bulundu. Valilik önünde yapılan basın açıklamasına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Milletvekilleri, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, basın mensupları ve polis memurları katıldı.

Protokol buraya akın etti!

Vali Gökmen Çiçek’in yaptığı basın açıklamasından satır başları şöyleydi;

‘Çok değerli milletvekillerim, kıymetli büyükşehir belediye başkanım, mesai arkadaşlarım, değerli vatandaşlarımız, Kayseri'mizde bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde zaman çok hızlı geçiyor. Geçen bayramda Kayseri olarak seferber bir şekilde Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman deprem bölgelerindeydik. Her birimiz ya oradaydık ya kalben oradaydık ya da bir şekilde mücadelenin içerisindeydik Bütün Kayseri olarak deprem bölgesine yardım olup yağmaya çalışıyoruz.

Çok hızlı bir zaman geçti. Daha dün gibi olan bayrama daha bir Ramazan Bayramı'na daha şimdi ulaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekten birbirimize bağlı, birbirimizi kırmadan, dökmeden ve birbirimizi görmediğimizde özleyerek bir huzur şehri halinde yaşamaya devam ediyoruz bu güzel şehirde.

Burada mesai arkadaşlarımızla beraber milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, hep beraber şehrin bütün sorunlarını istişare ederek üstesinden gelinmeye çalışılıyor. Değerli arkadaşlar Kayserililere özellikle vermek istediğim mesaj biz her bayramda çok büyük acılar yaşıyoruz. Yollarda çok vatandaşımızı kaybediyoruz.

Protokol buraya akın etti!

Trafik kazalarında gerçekten içimiz yanıyor. Ne olursunuz Kayseri'den de Bir buçuk milyonluk şehir olan bu büyük bir şehirden de hem çevre illere gidecek hem çevre illerden ilimize gelecek hemşehrilerimize dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını, özellikle de emniyet kemerlerini, bağlamalarını sizin aracılığınızla rica ediyorum.

Bu bayramda içimizin yanmaması için en önemli şeyin trafik olduğunu ve birbirimize uyarıların trafikle ilgili olması gerektiğini hatırlatıyorum. Emniyetimiz ve jandarmamız bu konuda ciddi bir hassasiyet göstererek adeta seferberlik ilan ettiler. Kayseri'de acı yaşanmasın diye. Herkese sağ salim tatillerini yapıp inşallah tekrardan bu güzel şehre gelecekler, hasreti, hasretlerini dinleyecek olanlar, tatile gidecek olanlar huzur içerisinde inşallah bütün bu tatillerini de yaparlar, hasretlerini de bitirirler. Biz de huzur içerisinde yaşamaya devam ederiz diyorum.’

Açıklamaların ardından protokol bayramlaştı.

Protokol buraya akın etti!