Play-off maçları Sümer Tesisleri'nde mi oynanacak?

İkinci Amatör Küme'de son hafta maçları öncesi Play-off'a kalan ekiplerin Play-off maçlarını Sümer Tesisleri'nde oynamak istemesine ilişkin Kayseri Futbol İl Temscilsi Mehmet Yücel açıklamalarda bulundu. Peki Play-off maçları Sümer Stadı'nda mı oynanacak? Detaylar haberimizde…

Play-off maçları Sümer Tesisleri'nde mi oynanacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri 2. Amatör Küme’de son hafta maçlarının ardından gözler Play-off maçlarına çevrilecek. Play-off’a kalan takımların bu müsabakalarını, yenileme çalışmaları tamamlanan Sümer Stadı’nda oynamak istemesi üzerine Kayseri Futbol İl Temsilcisi konuyla ilgili açıklamalarda buldu.

Play-off maçları Sümer Tesisleri'nde mi oynanacak?
Sümer Tesisleri’nin son durumu hakkında konuşan Yücel, “Tesislerin kabulüyle ilgili bir yazı bekliyoruz. Görsel olarak stadyum bitmiş durumda. Baktığımız zaman fiziken her şey tamamlanmış ama tabii ki bunun resmi prosedürleri var. İş kabulünün yapılması gerekiyor. Belediyeye devredilmesi gerekiyor. Müteahhit firma orada olabilecek sıkıntıdan kendisi sorumlu olmayacaktır, bizi mesul tutacaktır. Biz de bize devrilmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Play-off’a kalan takımların maçlarını Sümer Stadı’nda oynaması hakkında da konuşan Yücel,” Biz çok isteriz. Orası bizim evimiz. Sümer Amatör Evi, adı üstünde amatörün evi… Biz de isteriz ki inşallah o döneme teslim olursa orada müsabakaları oynatmak isteriz” şeklinde konuştu. 

Play-off maçları Sümer Tesisleri'nde mi oynanacak?

“Amatör müsabaka sayısı bin 900 olacak”


Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, bu sezon yoğun bir tempo geçirdiklerini belirterek amatör liglerde sezon sonunda bin 900 müsabaka oynatacaklarını söyledi. Yücel, ”Bu sene yoğun bir tempo geçirdik. Geçen sene de yoğun bir tempomuz vardı ama şuanda sezon sonuna kadar bin 900 maç oynatacağız. Şuan bin 800 küsürlerde… U11-U12 ve U13 devam ediyor. Sezon sonunda müsabaka sayısını bin 900’de bitireceğiz.” dedi.