Pınarbaşı için sahaya indiler: Vali Çiçek ve Vekil Ataş projeleri ele aldı!
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilgili kurum müdürleriyle birlikte Pınarbaşı'nda devam eden ve planlanan yatırımları sahada değerlendirdi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilgili kurum müdürleriyle birlikte Pınarbaşı’nda devam eden ve planlanan yatırımları yerinde inceledi. Eğitimden tarihi mirasa, sağlıktan kamu hizmetlerine kadar birçok alanda yapılan ziyaretlerde ilçenin geleceğine yönelik projeler ele alındı.
İlk durak eğitim
Programın ilk durağı Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi oldu. Heyet, burada yapımına başlanacak 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eğitim yatırımlarının ilçeye sağlayacağı katkılar değerlendirildi.
Tarihi mirasa yakın takip
Melikgazi Mahallesi’nde bulunan Emir Melik Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulunuldu. Türbe için planlanan restorasyon, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi alındı. Ardından Mehmet Ali Paşa Camii’nde yapılması planlanan restorasyon çalışmaları da yerinde değerlendirildi.
Kamu hizmetleri yerinde incelendi
Pınarbaşı ilçe merkezinde Kaymakam Salih Ağar ve Belediye Başkanı Deniz Yağan ile bir araya gelinerek ilçede devam eden kamu yatırımları, altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi alındı.
Program kapsamında Pınarbaşı Devlet Hastanesi de ziyaret edildi. Başhekim Funda Kıranatlıoğlu Fırat’tan hastanenin işleyişi ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi alınırken, tedavi gören vatandaşlar ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dilekleri iletildi. Ardından yapımı süren yeni Kaymakamlık Binası inşaatında incelemelerde bulunuldu.
Projeler masaya yatırıldı
Programın son bölümünde, il ve ilçe müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda devam eden yatırımlar, kurumların yürüttüğü çalışmalar ve planlanan projeler ele alındı. İlçenin öncelikli ihtiyaçları değerlendirilirken, çalışmaların koordineli şekilde sürdürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

