Pınarbaşı' da Anketler Kimi Gösterdi?

Pınarbaşı'da yenilenmesine karar verilen yerel seçimler öncesi yapılan ankette vatandaşlar hangi partiyi tercih etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Pınarbaşı' da Anketler Kimi Gösterdi?

Ülke genelinde gerçekleştirilen 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, bazı il ve ilçelerle birlikte Pınarbaşı’da da seçimlerin yenilenmesine karar verilmişti. 

İl Seçim Kurulu tarafından, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilmesine karar verilen Pınarbaşı Belediye Başkan seçimleri için partilerin ve partililerin hummalı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Yerel Seçimler ’in ardından, CHP’nin kazandığı ve MHP’nin itirazları üzerine iptal edilen seçimlerin ardından suların bir türlü durulmadığı ve tarafların sürekli birbirlerine ithamlarda bulunduğu Pınarbaşı bu kez de düzenlenen anket sonucu ile gündeme geldi.

CHP’nin adayı Deniz Yağan’ın kazandığı 31 Mart Yerel Seçim sonuçları sonrası ilk defa anket düzenlenen Pınarbaşı’ da birinci parti yine CHP oldu. 

HBS Araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen ankette, katılımcılara, ‘Bu Pazar günü Pınarbaşı’ da seçim olsa oy verme tercihiniz nasıl olurdu’ şeklinde gerçekleştirilen ankette oy dağılımının yüzde 36’sını CHP aldı. 

Pınarbaşı' da Anketler Kimi Gösterdi?