Pendikspor maçı öncesi bir güzel haber daha geldi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da moraller üst düzeyde. Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 16:00'da sahasında Pendikspor'u ağırlayacak. Kayserispor'da sakatlıktan kurtulan Kartal Kayra, bugün forma giyecek mi? Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Pendikspor maçı öncesi bir güzel haber daha geldi - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da, Kartal Kayra'nın sakatlıktan dönüşü ve Pendikspor maçı öncesi takım çalışmalarına katılması moral buldu.

Süper Lig'de başarı üstüne başarı elde ederek 3. basamağa yükselen Sarı-Kırmızılı takımda, Trabzonspor maçı öncesi yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kadrodan çıkarılan genç futbolcu Kartal Kayra'nın takıma dönüşünü sevinçle karşıladı. Takımın başarılı genç yıldızı, teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki antrenmanlarda yer alarak Pendikspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Kartal, Maç Kadrosunda Yer Alacak

Kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kartal Kayra, teknik direktör Recep Uçar'ın isteği doğrultusunda Pendikspor maçının kadrosuna dahil edilecek. Ancak, antrenman eksiği bulunan genç oyuncunun ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Maçın gidişatına bağlı olarak Kartal'ın süre alması ve takıma katkı sunması öngörülüyor.

Pendikspor maçı öncesi bir güzel haber daha geldi - Kayserispor Haberleri

Beklentilerin Üzerinde Performans

Kartal Kayra, şu ana kadar süre aldığı maçlarda beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Gol atmasa da takımına önemli katkılarda bulunan genç oyuncu, Pendikspor maçında da takımının galibiyeti için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Kayserispor, bu maçla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalamayı ve ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.