Pek Çok İlde Şubesi Vardı, Kayseri'de de Açıldı

Türkiye'nin pek çok ilinde faaliyet gösteren ünlü gayrimenkul firması 32'nci ofisini Kayseri'de açtı. Kocasinan ilçesinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanan satış ofisinin açılışı yoğun ilgi gördü. Detaylar haberimizde…

Pek Çok İlde Şubesi Vardı, Kayseri'de de Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü gayrimenkul firması, Türkiye genelindeki faaliyetlerini genişleterek, Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde, 32’nci ofisini açtı. Yeni satış ofisi, şehrin en merkezi lokasyonlarından birinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Nef Arsa, bu yeni ofisiyle daha geniş kitlelere ulaşmayı ve yatırımcılara sunduğu fırsatları tanıtmayı hedefliyor. 

Hizmet ağını daha da genişletti

Nef Arsa, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açtığı satış ofisleriyle bayi ağını güçlendirmeye ve yatırımcılarına ulaşmaya devam ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya, Sakarya, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır ve Konya’dan sonra Nef Arsa, 32. ofisini Kayseri’de açarak hizmet ağını daha da genişletti.

Pek Çok İlde Şubesi Vardı, Kayseri'de de Açıldı

Son iki yılda 3,5 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştiren Nef Arsa, Türkiye’nin dört bir yanında dikkat çeken projelere imza attı. Almanya’da 9 ofisi bulunan Nef Arsa, global ölçekte de yatırımcılara fırsat sunmasıyla biliniyor.

‘Kayseri’de satış ofisimizi açmanın gururunu yaşıyoruz’

Nef Satış Direktörü Emre Erkan, Kayseri’de açılan şube ile ilgili şu ifadelere verdi; ‘Bugün, çok talep gördüğümüz ve büyük potansiyel barındıran Kayseri’de yeni satış ofisimizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Yatırım açısından önemli fırsatlara sahip Kayseri şehrimize yeni ofisimizin hayırlı olmasını diliyorum.’

Pek Çok İlde Şubesi Vardı, Kayseri'de de Açıldı

‘Müşteri sayımızı iki katına çıkaracağız’

Yeni projelerin lansmanlarının olacağını vurgulayan Erkan; ‘Nef Arsa için yeni lokasyonlarda projelerimizin lansmanlarını planladık. Kira getirili Novu markası ürünlerimizi global pazara taşıdık. Ayrıca, Nef Arsa modüler ev sistemi Flexhome yeni ürünümüzü pazara sunacağız. 2024 yılı için müşteri sayımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz’ dedi.

Pek Çok İlde Şubesi Vardı, Kayseri'de de Açıldı

‘Kayseri’de açılan şube stratejik bir adım…’

Nef Arsa tarafından yapılan açıklamada, Kayseri’de açılan şubenin stratejik bir adım atıldığı, Kayseri'nin hızla büyüyen gayrimenkul pazarında önemli bir konuma sahip olduğu anlatıldı. Dolayısıyla Nef Arsa’nın, modüler ev sistemleri ve çeşitli arsa seçenekleri ile Kayseri’nin gelişen ihtiyaçlarına cevap vererek, bölgedeki potansiyeli en üst düzeyde değerlendirmeyi amaçlandığı aktarıldı.

‘Fiyatlar oldukça avantajlı’

Kayseri’deki açılışa katılan gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Mahmut Usta, Nef Arsa’nın Türkiye genelinde hızla büyüyen bir marka olduğunu belirtti. Usta, ‘Nef Arsa'nın Türkiye'deki 32. ofisini açtığını biliyorum. Fiyatlar oldukça avantajlı ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde projeleri bulunuyor. Bu durumun ülke gayrimenkul sektörüne büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Uzun yıllardır faal olan bir firma, ancak yeni şubeleşmeye başladı’ diye konuştu.