Pazarın nabzını tuttuk! İşte fiyatlar…

Her hafta Sahabiye Mahallesi'nde kurulan Perşembe pazarındaki ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik. Peki, sebze meyve fiyatlarında son durum ne? Merak edilenler Kayseri Anadolu haber'in Kayseri Haber Detaylarında…

Pazarın nabzını tuttuk! İşte fiyatlar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her hafta Sahabiye Mahallesi’nde kurulan Perşembe pazarındaki ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar yaz meyvelerine yöneldi. Dolar kuru ve KDV artışı bununla birlikte akaryakıta gelen zamlar pazara da yansıdı. Pazar alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ise fiyatlardan muzdarip…

Pazarın nabzını tutuk! İşte fiyatlar…

Rekor iki üründe

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte en çok tüketilen sebzeler arasında yer alan domates ve patlıcan pazarda rekoru ele geçirdi. Geçtiğimiz haftalardan itibaren her hafta yükselen domates ve patlıcanı pazara gelen  vatandaşlar, satın alırken bir kez daha düşündürüyor. Patlıcan ve domatesin kilosu otuz liradan satışa sunuluyor.

Pazarın nabzını tutuk! İşte fiyatlar…
Pazar fiyatlarından pazarcı da şikayetçi

Akaryakıta gelen zamlardan sonra nakliye fiyatlarının da değiştiğini söyleyen pazar esnafı, bu durumun fiyatlara yansıdığını belirtti. Poşet fiyatlarının da artığını dile getiren pazarcı esnafı geçen hafta ile buhafta arasında büyük bir artış olduğunu vurguladı. 

Pazarın nabzını tutuk! İşte fiyatlar…

Emeklinin alım gücü düşük

Pazarda alışveriş yapan emekli vatandaşlar ise, emekli maaşlarına gelen zamlardan memnun olmadıklarını, pazar alışverişi yapmanın güç olduğunu, sadece günü kurtarmak için az miktarda alışverişi yaptıklarını söyledi.

Pazarın nabzını tutuk! İşte fiyatlar…
Sahabiye mahallesindeki Perşembe Pazarında güncel meyve sebze fiyat listesi

Meyve ve Sebze Fiyatları

Meyve/Sebze Fiyat (TL)
Domates 30
Yeşil Biber 20
Salatalık 15
Patlıcan 30
Patates 10
Soğan 7
Yeşillikler (adet) 5
Kiraz 25
Şeftali 25
Kayısı 25
Karpuz 10
Üzüm 25