- Haberler
- Güncel
- Pastırma ve sucuktan sonra Kayseri'den hediye götürülecekler arasına yenisi eklendi!
Pastırma ve sucuktan sonra Kayseri'den hediye götürülecekler arasına yenisi eklendi!
Kayseri'nin ünlü lezzetleri ve hediyelikleri pastırma ve sucuğun yanına artık bambaşka bir lezzet ekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…
Çayırözü’nde geleneksel üretim
Develi’nin Çayırözü köyünde üretilen biberler, güneşte kurutulduktan sonra öğütülerek ‘‘Çayırözü Acı Toz Biberi’‘ adıyla sofralara ulaşıyor. Köyde yaklaşık 50 ailenin emek verdiği üretim, yıllık ortalama 10 ton civarında gerçekleşiyor. Bu rakam, köyün adını Kayseri’nin yeni lezzet markası olarak duyurmaya aday gösteriyor.