Pastırma bu kez güldürdü

Güldür Güldür Show'un bir bölümünde, Kayseri pastırması üzerinden gelen zamlar gündeme geldi. İki müşteri pastırmacıya gelip pastırma koklama esprisi, uygulamada büyük keyif verdi. Zamlara yapılan bu esprili yaklaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Pastırma bu kez güldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Pastırması, Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Pastırma deyince ilk akla gelen şehir hiç şüphesiz Kayseri... Orta Anadolunun incisi Kayseri, hem pastırmasıyla, hem sucuğuyla, hem de mantısıyla ilk sırayı kimseye bırakmıyor. 

Güldür Güldür Show, her hafta olduğu gibi bu haftanın gündemindeki konuları eğlenceli bir dille sahneye taşıdı. Özellikle son dönemde zamların gündeme gelmesiyle birlikte gelen Kayseri pastırması, şovun odağında yer aldı.

Ekip, pastırmaya olan ilgi ve başlangıç ​​gücünün tükenmesi, pastırmacıya gelen iki tedavinin diyaloglarıyla sahneye çıkarıldı. Müşterilerin 'Pastırma var mı?' sorusuna pastırmacının 'Olmaz olur mu alacak mısınız?' hikayesiyle başlayan diyalog, 'Yok koklayacağız' esprisiyle devam etti. Bu espriye pastırmacının '20'şer lira alayım' cevabını takip etti. Müşteri ,'Zam mı geldi, geçen ay 15 TL'ye koklamadık mı?' biçimli sitemi, izleyicileri kahkahalara boğdu.

Sahne, Pastırmacı. 'Evet ben de size sunayım, zamanınız başladı 3-2-1 koklayın’ diye pastırmayı uzattı. Müşteri ‘Pastırma da pastırma ha. Bozdunuz mu, geçen ayki daha iyiydi. Kayseri mi bu? Asıl bunu Kayseri’de koklayacaksın. Yanında pişen pide ekmeğini uzaktan seyredeceksin. Bardaktan uzanan yayık ayranına da uzaktan baktın mı… Bir de marketteki tatlı reyonunun önünden bir geçtin mi…' şeklinde pastırma konulu sahneye aldı. Bu sahne büyük ilgi çekerken, izleyicilerde büyük keyif aldı. 

Güldür Güldür ekibinin bu sahnesi, izleyicileri kahkahaya boğarken, her hafta olduğu gibi bu haftanın da bölümünün nabzını tutarak, etkinliklerine keyifli anlar yaşattı

.