Palancıoğlu: Emniyet güçlerimiz başımızın tacı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bahçelievler Mahallesinde yeni açılan polis noktasını ziyaret etti. Emniyet güçlerine verdiği destekle, halkın huzurunu sağlamaya yönelik önemli bir adım atıldığını söyleyen Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak güvenlik güçlerine destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Güncel haberler için Kayseri Anadolu Haberi takip edin.

Palancıoğlu: Emniyet güçlerimiz başımızın tacı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde İlçe Emniyet Müdürü, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, emniyet güçlerine tahsis edilen yeni binanın açılışını gerçekleştirdi.

Palancıoğlu: Emniyet güçlerimiz başımızın tacı

Başkan Palancıoğlu, ‘Emniyet güçlerimiz başımızın tacı. Bahçelievler Mahallemizde İlçe Emniyet Müdürümüz, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat mensuplarımız ile birlikteyiz. Emniyet güçlerimize tahsis ettiğimiz bina ile mahallemizde güvenlik konusunda büyük bir eksiği tamamlamış olduk." dedi.
Melikgazi Belediyesi olarak emniyet güçlerine destek vermenin önemine vurgu yapan Başkan Palancıoğlu, ‘Kayseri'mizin huzur ve güvenliği için çalışan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kamil Karabörk'e özellikle teşekkür ediyorum. Ülkemizin bekası için büyük bir fedakarlıkla çalışan emniyet güçlerimize biz de Melikgazi Belediyesi olarak destek veriyoruz.’ şeklinde konuştu.

Palancıoğlu: Emniyet güçlerimiz başımızın tacı

Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleştirilen bakım, onarım, tadilat, tamirat ve tefriş çalışmalarının ardından tahsis edilen polis noktasının hayırlı olması temennisinde bulunan Palancıoğlu, mahalle sakinlerine daha güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini belirtti.