Özer, Adana'da da gönülleri fethediyor

(Özel) Haber: Şeref KAHRAMAN- Adana'ya tayini çıkan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Kayseri eski İl Müdürü Nevzat Özer, orada da gönülleri fethetmeye başladı. Özer, Diyarbakır'da şehit olan Kadir Görgülü'nün kardeşine kız istemeye gitti.

Özer, Adana'da da gönülleri fethediyor

2016 yılında Kayseri’ye tayini çıkan ve başarılı çalışmaları ile Kayserililerin gönlünde taht kuran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Kayseri İl Müdürü Nevzat Özer, 4 yıl sonra Bakanlıkça Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Adana İl Müdürü olarak atandı.

Adana’da kısa sürede vatandaşların sevgisini kazanan Özer,  2016 yılında Diyarbakır'da şehit olan Kadir Görgülü’nün babası Süleyman Görgülü’nün isteğini kırmayarak, şehidin kardeşi Mehmet Ali Görgülü’ye kız istemeye gitti.

Bu teklife heyecanlanan ve gözleri dolan İl Müdürü Özer, anında evet dedi ve aile ile birlikte Adana’nın Karacaağız Köyü’ne doğru yollara düştü. Özer, yaptığı açıklamada “Köyün muhtarı olan kızın babasından Allah'ın emri peygamberin gavli ile kızımızı şehidimizin bize emaneti olan kardeşi Mehmet Ali’ye aldık. Sayın bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un ‘hayırlı olsun’ dileklerini de iletince tüm hane halkı ve şehit anamız, babamız oldukça duygulandı ve sevindiler. Devlet, sadece acılarında değil, mutluluklarında da yalnız bırakmaz. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, evlatları bizlere emanet. Onlar bizler için canlarını feda ettiler ve asla hakları ödenmez” diye konuştu.

Kayseri’yi 2019 yılında koruyucu aile hedeflerini gerçekleştirmede Türkiye birincisi yapan Özer, Kayseri'de 260 koruyucu ailenin 288 çocuğa bakmasına vesile olmuştu.