Özellikle bu tarihlere dikkat çekilmişti – Önleminizi alın!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye sağanak yağmur uyarısında bulunmuştu. Özellikle bu tarihlere dikkat çekilmişti. Peki yağmur hangi ilçelerde etkili olacak ve ne kadar sürecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Özellikle bu tarihlere dikkat çekilmişti – Önleminizi alın!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Kayseri’ye sağanak yağmur uyarısında bulunmuştu. Özellikle bu tarihlere dikkat çekilmişti. Peki yağmur hangi ilçelerde etkili olacak ve ne kadar sürecek?

Kayseri'de hava durumunun nasıl olacağı en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Kayserili vatandaşlar gelecek günlerin hava koşullarının nasıl olacağını öğrenmek için ilgiyle takip ediyor.

Kayseri'nin değişken iklimi, hava durumunun önemini bir kez daha gösteriyor. Havaların soğumasıyla birlikte Kayserili vatandaşlar kıyafet seçimlerini, dışarda yapacak planlarını hava durumuna göre ayarlamaya çalışıyor.

Ayrıca çiftçiler de tarımsal faaliyetlerini doğru zamanda gerçekleştirmek için hava tahminlerine önem veriyor.

Kayseri'de mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların ardından beklenen yağış geliyor. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda 18 Ekim Çarşamba günü Kayseri’yi aralıklı sağanak yağış beklediği, 19 Ekim Perşembe günü ise parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Özellikle bu tarihlere dikkat çekilmişti – Önleminizi alın!