Oynamazsa işimiz çok zor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da son 3 haftada, sadece 1 puan alınması moralleri alt üst ederken, Majid Hosseini'nin ne zaman yeşil sahalara döneceği büyük merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Oynamazsa işimiz çok zor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da, defans hattında oyuncuların sürekli hata yapmaları pahalıya patlıyor.

Majid Hosseini ve Julian Jeanvier’in yaşadığı sakatlıklardan dolayı oynayamamalarının faturaları ağır oldu. Son oynanan ve 1-0 kaybedilen Alanyaspor maçında bu iki oyuncunun yokluğu fazlasıyla hissedildi. Gineli oyuncu sakat olmasına rağmen yedekler arasında yer almıştı. Arif Kocaman’ın kart cezalısı olmasından dolayı teknik direktör Burak Yılmaz, Alanyaspor maçında Dimitrios Kolovetsios ile Joseph Attamah ikilisine şans tanımıştı. Yunan futbolcunun yavaş olması, Ganalının da sürekli hata yapması saç baş yoldurmuştu.

Oynamazsa işimiz çok zor - Kayserispor Haberleri

Majid Hosseini, 86 gündür takımdan uzak kaldı

36 puanla sıkıntılı bir konumda olan Kayserispor’da gözler İranlı stoper Majid Hosseini’ye çevrilmiş durumda. Asya Kupasına giden ve orada oynanan İran-Hong Kong maçında sakatlanan Majid Hosseini’nin milli aranın ardından yeşil sahalara Hatayspor maçıyla dönmesi bekleniyor.

Sol ayak bileği iç yan bağlarında (deltoid ligament) yaralanma ve ödem tespit edilen iranlı, fizyoterapist eşliğinde bireysel olarak antrenman yapıyor. Tecrübeli defans oyuncusu Kayserispor formasıyla en son Konyaspor maçında ter dökmüştü.

Toplamda 86 gündür takımdan uzak kalan Hosseini, formayı çok özlediğini ve en kısa sürede takıma katılarak, oynamak istediğini söyledi.