Oynamadan katkı sağlıyor – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Giresunspor'dan transfer ettiği kaleci Onurcan Piri'nin, Süper Lig'de forma şansı bulamasa da takımına antrenmanlarda ve Kupa maçlarında büyük katkı sağlaması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Oynamadan katkı sağlıyor – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un sezon başında Giresunspor'dan büyük umutlarla transfer ettiği kaleci Onurcan Piri, Süper Lig'de şu ana kadar forma şansı bulamadı. Ancak deneyimli file bekçisi, takımına farklı bir şekilde katkıda bulunuyor. Şu ana kadar 15 maçın tamamında forma giyen Bilal Bayazit'in gösterdiği üstün performans, Piri'yi maçlarda yedek bıraksa da, o antrenmanlarda ve Kupa maçlarında ter dökerek takımına destek oluyor.
Piri, antrenmanlarda gösterdiği yüksek performansla Bilal'in formda kalmasına önemli katkı sağlıyor. Arkadaşlarının ve teknik ekibin takdirini toplayan Piri, takımın başarısı için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirterek, ‘Önemli olan benim oynamam değil, takımın kazanması," diye  takım ruhunun önemini vurgu yaptı. 

Oynamadan katkı sağlıyor – Kayserispor Haberleri

Onurcan Piri'nin antrenmanlardaki hırslı ve özverili çalışması, genç oyunculara da örnek oluyor. Kaleci Bilal ile tatlı bir rekabet içinde olan Piri, her an oynayacak gibi sıkı çalışıyor.