Önleminizi alın!... Kocasinan'da o mahallede su kesintisi yaşanacak

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Kocasinan'ın o mahallesinde çalışmalar nedeniyle su kesintisi yaşanacak. KASKİ bu konuda vatandaşlara uyarıda bulundu. Önleminizi alın. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Önleminizi alın!... Kocasinan'da o mahallede su kesintisi yaşanacak

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Kocasinan'ın o mahallesinde çalışmalar nedeniyle su kesintisi yaşanacak. KASKİ bu konuda vatandaşlara uyarıda bulundu. Önleminizi alın.

Kocasinan'ın bir mahallesindeki çalışmalar nedeniyle su kesintisi yapılacak. Sümer Yeni mahallesinde içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 9 Ocak Salı (yarın) kısmen su kesinsiti yapılacak. Reşadiye Mahallesi'nde su kesintisi kısmi bölgelerde yapılacak. 

KASKİ'den yapılan açıklamada, 'Kocasinan İlçesi – Sümer Yeni Mahallesi'nde içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 09.01.2024 tarihinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında kısmen Planlı Su Kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz..." ifadelerine yer verildi.