Önemli detay: Kayserispor hiç kaybetmedi!

Kapalı Kale Taraftar Grubu, Kayserispor'un İstanbulspor'a karşı mücadelesi öncesi moral buluşması düzenliyor. Taraftar hangi gün saat kaçta bulaşacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

Önemli detay: Kayserispor hiç kaybetmedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapalı Kale Taraftar Grubu, şehrin en büyük markası olan Kayserispor'un her daim yanında.

Sarı-Kırmızılı takım, Pazartesi günü İstanbulspor’u konuk edecek. Ahmet Dirgenali liderliğinde taraftar Süper Lig’de zor günler yaşayan Kayserispor’a moral ziyaretinde bulunmaya hazırlanıyor. Pazar günü saat 15.30'da Kayserispor Buluşma Noktası'nda toplanacak olan taraftarlar, tesis ziyareti için bir araya gelecek.
Organizasyon, özel araçlar ve otobüsler eşliğinde tesislere hareket edilecek. Taraftarlar, bu birliktelikle Kayserispor'a hem moral vermiş olacak hem de takımlarına olan bağlılıklarını bir kez daha göstermiş olacak. 
Kapalı Kale Taraftar Grubundan yapılan açıklamada, ‘Büyük Kayserispor Taraftarı, takımımızın İstanbulspor maçı öncesi moral ve motivasyonunu yükseltmek adına tesislerde buluşuyoruz. Organizasyonumuz Pazar günü saat 15.30-16.00 arası Kayserispor Buluşma Noktasında toplanarak başlayacak olup toplu şekilde özel araçlar ve otobüsler eşliğinde tesislere hareket edilecektir. Organizasyona katılacak bütün taraftarlarımızın münferitler dahil bizim direktiflerimiz ile hareket etmeleri önemle rica olunur. Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!’ denildi.
Buluşmada taraftarlar, grup tarafından belirlenen direktiflere uygun şekilde hareket etmeleri konusunda bilgilendirildi ve etkinlik öncesinde sosyal medya üzerinden #Kayserispor, #TaraftarBuluşması ve #KapalıKale etiketleri kullanılarak paylaşımlar yapılması istendi.

Kayserispor taraftarı ne zaman tesisleri ziyaret etse sarı-kırmızılı takımın maç kaybetmediği de dikkatlerden kaçmadı.