Öldürülen Fehmi Lüp'ün babasından acı haber...

Kayseri'de beş ay önce mezarlıkta bıçaklanarak öldürülen Fehmi Lüp'ün katil zanlısı ya da zanlıları hala bulunamazken, Lüp ailesi bir acı daha yaşadı. Fehmi Lüp'ün babası Nazif Lüp, hayatını kaybetti.

Öldürülen Fehmi Lüp'ün babasından acı haber...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de 5 ay önce bıçaklanarak öldürülen Fehmi Lüp’ün (34) babası Nazif Lüp (77) hayatını kaybetti. Beş ay önce mezarlıkta bıçaklanarak vahşice öldürülen Fehmi Lüp’ün katil ya da katilleri hala bulunamazken, baba Nazif Lüp’ün ölümü aileyi derinden sarstı.

Sır perdesi hala aralanmadı…

Kayseri esnafının yanında büyüyen, onların sevdiği ve sahiplendiği bir isim olan Fehmi Lüp’ün ölümü tüm Kayseri’de büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi çeşitli kişilerin ifadesine başvurdu ancak olayın üzerindeki sır perdesi aralanmadı.

Öldürülen Fehmi Lüp'ün babasından acı haber...

Oğlunun trajik ölümünün ardından yaşadığı derin üzüntüye dayanamayan Nazif Lüp, sağlık sorunları yaşamaya başladı. Acıya dayanamayarak rahatsızlanan Nazif Lüp, bugün hayatını kaybetti. Baba Lüp için Hulusi Akar Camii'nde cenaze namazı düzenlendi. Lüp ailesi, yakınları ve sevenleri cenaze namazında yerlerini aldılar. Camide dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından, Nazif Lüp’ün naaşı Argıncık Mezarlığı'na defnedildi.