Olay yaratan dev çikolata markasına şok!

Bir müşterinin küflü çikolata paylaşımıyla ülkenin gündemine oturan dev çikolata markası Patiswiss ürünleri satıştan kaldırıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Olay yaratan dev çikolata markasına şok!

Olay yaratan dev çikolata markası Patiswiss, Migros, Carrefour ve Macro’nun internet sitesi satışlarından kaldırıldı. CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, müşteriye verdiği yanıt sonrası yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekmişti.

Kurucusu ve CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun, satın aldığı ürünün küflü çıktığını gösteren görüntüleri paylaşan sosyal medya kullanıcısına yönelik tavrı nedeniyle gündemde olan Patiswiss marka çikolatalar, büyük marketlerde satıştan çekilmiş görünüyor.

Tunaoğlu’nun müşteriye ‘Karşında biz ve dev Migros var’ sözlerinin tehdit olarak yorumlanması sonrasında, Patiswiss ürünleri Migros’un yanı sıra Carrefour ve Macro marketlerinde internet satışlarında artık yer almıyor.

Migros’un internet sitesinde Patiswiss çikolataları arandığında, ‘Patiswiss’ ile ilgili sonuç bulamadık :(‘ ibaresi çıkıyor.

Olay yaratan dev çikolata markasına şok!

Öte yandan vatandaşlar 'Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?' sorusunun da yanıtını araştırıyor. Sosyal medya kullanıcıları Tunaoğlu'nun geçmişiyle ilgili pek çok iddialar ortaya atıyor.

Peki Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, Ankara'da kurulan Patiswiss çikolata markasının kurucusu ve CEO'sudur. Patiswiss çikolata markasının CEO'su Elif Aslı Yıldız, Ankara'da başladığı profesyonel kariyerine elektrik elektronik mühendisi olarak adım atmış bir girişimcidir.