Öğretmenler sahada ter döktü!

Kayseri'de 4 ilin katılımıyla düzenlenen 100. Yıl Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası'nda öğretmenler maçı kazanmak için ter döktü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğretmenler sahada ter döktü!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 100. Yıl Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası başladı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eğitim ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen turnuva öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, konuştu.

Kabakcı 'Günlük rutin hayatın içerisinde bizler, öğretmenler ve çalışanlar olarak bu tür organizasyonlara ihtiyaç duyuyoruz.

Öğretmenler sahada ter döktü!

Bu anlamlı günde bu güzel organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum. Tüm illerimizden gelen öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Sağlıklı bir şekilde turnuva diliyorum' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlik çok önemli. İçerisinde bulunduğumuz ikinci yüzyılın kahramanları öğretmenlerimiz olacak.

Öğretmenler sahada ter döktü!

Masumlara, sivillere, çocuklara şiddetin uygulandığı bu dünya düzeni içerisinde geçmişte kadim medeniyetimize baktığımız zaman her zaman masumların, çocukların yanında var olduk ve öyle de var olacağız. O nesli yetiştiren sizler içinde sanatta, sporda, kültürde her yerde olduğumuzu her platformda gösteriyoruz. Bugünde sporla gösteriyoruz. Bugün burada olmamızın esas sebebi de iş birliği, centilmenlik, birlik ve beraberlik. Bizler bir oldukça bu bayrak hep dalgalanacak ve bu millet hep var olacak” ifadelerini kullandı.

Öğretmenler sahada ter döktü!

Kayserisporlu futbolcular Mame Thiam ve Dimitrios Kolovetsios’un başlama vuruşunu yaptığı turnuvada öğretmenler maçı kazanmak için ter döktü.