O Sigara Grubunun Zammı Geri Çekildi!

Türkiye'de sigara fiyatlarına üst üste zam gelmeye devam ediyor. Zam haberleri devam ederken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Erol Dündar tiryakileri sevindirecek haberi duyurdu. Hangi grubun zammı geri çekildi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

O Sigara Grubunun Zammı Geri Çekildi!

Sigaraya zam haberleri üst üste gelmeye devam ederken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Erol Dündar tiryakileri sevindirecek haberi duyurdu. JTI Grubun zammı geri çekildi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar 3 Temmuz'da , JTİ sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Gelen zamla birlikte en pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigaranın fiyatı ise 67 TL oldu. Yapılan bu zammın ardından 5 Temmuz'da da Philip Morris grubu ürünlerine zam geldi. Gelen zamla birlikte en pahalı sigara 73 TL, en ucuz sigaranın fiyatı ise 66 TL oldu.

Zamlar Arası Fark Zammı İptal Ettirdi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabında yayımladığı paylaşımı ile JTI grubunun zammı geri çektiğini duyurdu. Dündar açıklamasında, 'Pm'nin (Philip Morris) fiyatı düşük açıklamasının ardından JTI fiyatları geri çekti. İndirimli sigara fiyatı yarın itibari ile geçerli' dedi. 

Paylaşımın altında bir vatandaşın yorumu dikkat çekti. Dikkat çeken yorum şöyle; 'Hep aynısı oluyor. JTI önce büyük zam yapıyor, PM çok cüzi zam yapıyor. Sonra JTI geri çekiyor, 2-3 hafta sonra PM kimsenin ruhu duymadan büyük zam patlatıyor JTI tekrar ilk zam fiyatlarına geçiyor. Bütün bunlar olurken BAT kola çekirdek yapıyor sonra ortama uyuyor.'