O İsim, Kandilli Rasathanesi'nden Kayseri'ye geliyor

Tek 'İklim Krizi ve Değişimi' başlıklı konuşmasında son yılların en önemli çevre sorunlarından küresel ısınmanın mekanizmalarını, nedenlerini ele alacak.

O İsim, Kandilli Rasathanesi'nden Kayseri'ye geliyor

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, Kayseri’ye geliyor. 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek “İklim Krizi ve Değişimi” başlıklı konuşmasında son yılların en önemli çevre sorunlarından küresel ısınmanın mekanizmalarını, nedenlerini ele alacak ve küresel ısınmanın sonuçlarının iklim üzerindeki etkilerini anlatacağı Açık Dersler 3 Mayıs’ta Kayseri’de gerçekleşecek.
Tek, bugün saat 14:30’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda ‘İklim değişikliği ve Krizi’ konulu bir seminer verecek. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, konuya ilişkin olarak, “Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek ile Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenleyeceğimiz "İklim Değişimi ve Krizi" adlı seminerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Tarih : 03 Mayıs Çarşamba Saat : 14:30.” Bilgisini verdi.