O illerde temayül çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında şuana kadar 15 ilde temayül çalışmalarının tamamlandığını aktardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O illerde temayül çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında şuana kadar 15 ilde temayül çalışmalarının tamamlandığını aktardı.

İstişare çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyleyen Çelik;

'Bugün halen Sayın Cumhurbaşkanımızın illerle istişaresi devam ediyor. Bugün de 4 ilde bu istişare tamamlanmış olacak, bugünle birlikte. Şimdiye kadar;Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugün bütün bu çalışma buraya kadar tamamlanmış olacak. Aynı şekilde Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanımızın takdirlerine bağlı olarak diğer illerle de önümüzdeki günlerde bu çalışmalar devam edecek. Teşkilat Başkanlığımız arkadaşlarımızı sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanımızın takvimine göre buraya davet ediyorlar ve burada derinlemesine bir istişare gerçekleşiyor.' dedi.