O Bakan'ın Cumhuriyet mesajı gündem oldu!

Cumhuriyetin 100. yılında, Cumhuriyeti anlam dolu bir mesajla kutlayan Bakan sosyal medyada gündem oldu. 'Böyle Bakan özlendi' dedirten isim bakın kim? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber bülteninde..

O Bakan'ın Cumhuriyet mesajı gündem oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Bayramı ülkenin genelinde büyük bir coşku ile kutlandı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan görseller, metinler gün boyunca devam etti. Dikkatleri üzerine toplayan bir mesajı bakın hangi Bakan paylaştı?

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Bayramı'nı anlam dolu bir mesajla kutlayarak halkın ilgisini topladı. Bu paylaşımdan sonra sosyal medyada Yerlikaya'dan övgü dolu sözlerle bahsedildi.

Bakan Yerlikaya; 'Cumhuriyet omuzlarında cepheye mermi taşıyan nenelerimizin son vasiyetidir. Mermisi bitince süngüsünü takarak taarruza kalkan Mehmetçiğin cesaretidir. Bizim Cumhuriyet'imizin harcında binlerce şehidimizin aziz kanı, kahraman gazilerimizin asil kanı var' ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, sözlerine devam ederek, 'Selam olsun Kara Fatma'ya, Şerife Bacı'ya, Gördesli Makbule'ye. Selam olsun Yörük Ali Efe'ye, Demirci Mehmet Efe'ye, Şahin Bey'e. Ve en büyük saygı ve sevgiyle selam olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e. Cumhuriyet'imizin 100. yaşını çoşku ve minnetle kutluyoruz!'. dedi. 

Bu sözler, Cumhuriyet Bayramı'nın anlamını derinlemesine vurgulayan, Bakan Yerlikaya'nın duygusal ve özlenen mesajı, halk arasında büyük ilgi uyandırdı. Sosyal medyada hızla paylaşılan bu sözler halkın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini gözler önüne serdi. Tweete gelen yorumlar 'Böyle bakan özlendi' cümleleriyle doldu.

Bazı yorumları sizler için paylaşıyoruz;

O Bakan'ın Cumhuriyet mesajı gündem oldu!O Bakan'ın Cumhuriyet mesajı gündem oldu!O Bakan'ın Cumhuriyet mesajı gündem oldu!