Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri İllerine Uyarı Geldi! Çarşamba Gecesine Dikkat

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri illerine Çarşamba gecesi için önemli uyarıda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri İllerine Uyarı Geldi! Çarşamba Gecesine Dikkat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri illerine Çarşamba gecesi için önemli uyarılarda bulundu. 

Sis, pus, buzlanma ve don uyarısı…

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü de, Kayseri’nin haftalık hava durumunu yayımlayarak vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, sis, pus, buzlanma ve don uyarısı da yapıldı. Kayseri genelinde beklenen yağışların doğu ve kuzey ilçeler ile yüksek kesimlerde karla karışık yağmur, zaman zaman kar yağışı şeklinde olacağı öngörülüyor. Bu nedenle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile sis-pus hadisesi yaşanabileceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Sosyal medya hesabından hava tahminlerini paylaşan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İç Anadolu’da bulunan iller için uyarıda bulundu. Ökten’in paylaşımında; ‘Ankara dahil İç Anadolu bölgesinde Çarşamba akşamından itibaren örtülük kar ihtimali var...’ ifadeleri yer alıyor.