Narin, 'Basın bir siyasetçinin gözü kulağı gibidir'

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin görevinden istifa ederek milletvekili adayı olduğunu duyurdu. Kayseri 1. sıradan milletvekili adayı olan Önder Narin kendini partililer ve basın mensuplarına tanıttı.

Narin, 'Basın bir siyasetçinin gözü kulağı gibidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Yeniden Refah Partisi milletvekili adaylarını ağırladı.  Cemiyet başkanı Metin Kösedağ açılış konuşması yaparak toplantıyı açtı.

Kayseri basını gerçekten geniş bir yelpazeye sahip

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Önder Narin, “Bizler Yeni Refah Partisi olarak, ben il başkanlığı döneminde Kayseri basınının bana vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürle başlamak isterim. Ben her zaman buraya olan ziyaretlerimde şunu söylerim, biz basınla birlikte yol alacağız. Basınla birlikte iktidara geleceğiz demiştik. Ama biz şuna inandık Kayseri basını gerçekten geniş bir yelpazeye sahip ve biz hepsiyle birlikte inşallah yol yürüyeceğiz. Gazeteciler Cemiyeti de Kayseri’nin bir temsilcisi… Bütün basın mensuplarını sözlerini ve kendilerini tanıttığı bir yer. Biz de basın camiasına yardımlarımızı esirgemedik, bundan sonra da esirgemeyeceğiz, Metin başkanımız veya Gazeteciler Cemiyeti’ndeki tüm üyeler Kayseri basının tamamı ne zaman arasak 7/24 haberlerinde bize yer verdiler. Bizi her zaman basına taşıdılar çünkü basın bir siyasetçinin gözü kulağı gibidir. Eğer basın yoksa siyasetçi de olamaz. Biz bu inançla, özellikle bu seçim döneminde, 4 yıllık il başkanlığından sonra basımızla birlikte, 1 ay sonra 14 Mayıs seçimlerine hızlı bir giriş yaptık. İlk ziyaretimizi basına yapalım dedik. Gazeteciler Cemiyeti’ne bu bağlamda ziyarete geldik, kabul ettikleri için başkanıma teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

Kendilerini burada ağırlamakta çok memnunuz

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ‘Malum hızlı bir sürece girdik, önceden başkandı şimdi milletvekili adayı oldu. Yeniden Refah Partisi milletvekili adaylarını burada ağırlamaktan son derece mutluyuz.’ dedi.