Nakoulma'dan Kartal'a gözdağı

Nakoulma, 'Biz değil Beşiktaş bizi düşünsün. Bizim kimseden korkumuz yok. Kartal'ı avlayıp milli ara dönüşü çıkışın startını vereceğiz' dedi.

Nakoulma'dan Kartal'a gözdağı

İÇERDE SERİ BAŞLATACAĞIZ

Kayserispor'un en büyük kozlarından Nakoulma, Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyor. Milli mesaiyi beraberlikle kapatıp Kayseri'ye dönen ve takımla çalışmalara başlayan Nakoulma, cumartesi günü öncesi heyecanlı ve iddialı. İlk altı haftada gereksiz ve şanssız şekilde çok kayıp yaptıklarını belirten Nakoulma, "Artık yeni dönemin startını verme vakti geldi. Her maç bizim için çok önemli. Özellikle içerde yapılacak kayıpların telafisi çok zor. Bu yüzden iç sahada rakip kim olursa olsun yenmeli ve üç puanı almalıyız. Aksi halde ilerleyen haftalar sıkıntıları da beraberinde getirir. Takımda hem tecrübeli hem de genç arkadaşlarımız var. Hepimizin ortak amacı Kayserispor'u en iyi yere getirmek. Bütün çabamız bunun için. Kadir Has rakipler için korkulu rüya bizim için de üç puanları hanemize yazdırdığımız yer olmalı"

EN İYİ KAYSERİPOR

Her maçta en iyi performanslarını sergilemeleri gerektiğini vurgulayan Nakoulma, "Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Sonuçta her takımla sezon içerisinde içerde birde dışarda karşılaşacağız. Bizim ne yaptığımız önemli. Eğer biz kendimiz gibi oynar ve mücadele edersek bu ligde herkesi yenecek güçteyiz. Süper Lig hem mücadele hem de tam konsantrasyon isteyen bir lig. Geride kalan haftalarda bir anlık hatalar, konsantrosyan eksikliğinin nelere mal olduğunu çok iyi gördük. Beşiktaş, geçen yılın şampiyonu ve bu sezona da iyi başladılar. Kaliteleri, güçleri, neler yapabilecekleri ortada. Cumartesi günü Kadir Has'ta herkes en iyi Kayserispor'u izlemeye hazır olsun, Zafer için bu şart ve bunu da takım olarak sahaya yansıtacağız. Biz Kayserisporuz ve Kadir Has da evimiz. Kimseden korkumuz yok. Biz değil Beşiktaş bizi düşünsün, zafer bizim olacak"dedi.