Müthiş fikir - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, aldığı başarılı sonuçlarla büyük gurur kaynağı olurken, yoluna emin adımlarla ilerliyor. İş insanı Mustafa Tokgöz de 3 puan ile tamamlanan maçların ardından forma çekilişi düzenleyerek, Kayserispor sevgisinin daha çok yayılması adına önemli işlere imza atıyor. Tüm detaylar Kayseri Haberimizde...

Müthiş fikir - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor sevdalısı iş insanı Mustafa Tokgöz, takımın galip geldiği haftalarda sevincinden havaya uçuyor.

İş insanı Mustafa Tokgöz de 3 puan ile tamamlanan maçların ardından forma çekilişi düzenleyerek, Kayserispor sevgisinin daha çok yayılması adına önemli işlere imza atıyor. Tokgöz, 1-0 tamamlanan Trabzonspor maçının ardından X hesabından yaptığı paylaşımın altına yorum yapan 10 futbolsevere Kayserispor forması vereceğini açıklamıştı.

Müthiş fikir - Kayserispor Haberleri

Yorum yapan ve forma çekilişine giren sporseverlerin Kayserisporlu olmasına önem gösteren Tokgöz’e Kayserispor Design hesabından müthiş bir fikir geldi. Bu hesap, ‘Mustafa Bey iyi akşamlar. Formayı Kayserispor YouTube Katıla üye olanlara verseniz. Hem kulüp kazansın hemde forma için bir kriter daha oluşmuş olur. Herkes üyeliğini kanıtlamak zorunda olur hem de siz forma verirken daha rahat liste yapmış olursunuz. Naçizane fikrimi paylaşmak istedim.’ dedi.

Tokgöz’ün, bu öneri sonrasında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Kayserispor’da uzun yıllar Basın Sözcülüğü yapan Mustafa Tokgöz, şu ana kadar 2 binin üzerinde forma hediye ederek Sarı-Kırmızılı kulübe maddi olarak destek sağlarken, futbolseverleri de şehrin takımına daha çok ilgi göstermesini sağladı.